Prelomíme to konečne v piatok proti jarnému prekvapeniu ligy?

Ďalší piatok a ďalší domáci duel. Súper na prvý pohľad menej atraktívny, no o to nepríjemnejší. Krajský súboj s Ružomberkom bude mať grády, súper pokropený "živou vodou" neprestáva prekvapovať. Zastavíme ich až my a konečne sa chytíme? Aj na túto otázku nám dá odpoveď piatkový podvečer. Buďte s nami pri tom na tribúnach, ideme do "finále" ročníka 2023/2024.

Piatkový televízny duel pred kamerami Nova Sport (aj za prítomnosti VAR), ktorý má výkop o 17:30 hod., povedie ako hlavný arbiter Filip Glova.

Vstupenky na Ružomberok (i Trnavu) v predaji online.

novinky u súpera

Ako avizuje samotný nadpis Ružomberok je jednoznačným prekvapením ligy a predovšetkým jarnej časti. Družstvo, ktoré bolo mnohými odpisované už v októbri, sa po príchode nového trénera Ondřeja Smetanu nielen vzchopilo, ale zaznamenalo obrovský výsledkový vzostup. Po jeho príchode síce hneď prehrali Liptáci práve s nami, no od novembra prehrali v lige doteraz iba jeden jediný duel. Aj preto ide o síce nenápadnú, no o to výraznejšiu šťuku ligy, ktorá to dotiahla do prvej šestky. A nielen tam. V Slovnaft Cupe si Liptáci už takmer s istotou zahrajú finálový duel, keď v prvom semifinále poľahky zvíťazili v Lipanoch 5:0. V náš prospech zas hrajú posledné vzájomné stretnutia, ktoré dopadli v piatich predošlých prípadoch naším víťazstvom.

Pred piatkom sme sa v úplne odlišnom rozpoložení, ale až zápas ukáže, kto to ako využije. Viac sa o súperovi dočítate v predzápasovom Bulletine MŠK.


Historická bilancia: ŽILINA – RUŽOMBEROK 87  47 17 24  154:92

vstupenky online

Na piatkové stretnutie bude otvorená západná a východná tribúna (rodinný sektor).

Predaj vstupeniek na piatkový zápas proti Ružomberku bude:

  • na pokladni pri Holiday Inn (žltá búdka) 15:30 - 18:15 hod.
  • online cez náš WEB (až do polčasu - to znamená do 18:15 hod.)

obmedzené parkovanie

Na základe začatia rekonštrukčných prác bude parkovanie obmedzené nasledovne: 

  • P2 - parkovací dom uzatvorený pre všetkých
  • P1 - parkovisko bude vyhradené pre delegované osoby, hráčov a tímy, Bussiness boxy, držiteľov permanentiek na západnej tribúne, zástupcov média a skautov (zjazd z Ľavobrežnej bude uzatvorený, vstup za západnú tribúnu bude iba popri Holiday Inn).
  • P3 - parkovisko za východnou tribúnou bude otvorené a voľne dostupné pre všetkých ostatných (otvorený bude zjazd aj výjazd z Ľavobrežnej i Uhoľnej ulice).

zaži maskota či animátorov, zaži rodinný sektor

Zábava, hry, animátori či náš maskot Šošon? To je rodinný sektor Jánošíkov dvor (partner nášho rodinného sektora) pre najmenších Šošonov, ktorý je otvorený na všetkých ligových stretnutiach sezóny.

Spolu sa budeme nielen hrať a zabávať, ale aj povzbudzovať našich futbalistov. Výhodou rodinného sektoru je veľký priestor vo vnútri tribúny, v ktorom sa aj pri nepriaznivom počasí môžu deti do sýtosti zabaviť s animátormi z Detského sveta z OC Mirage na každom domácom zápase. Vchod cez vstup 8.


fanshop otvorený

Fanshop MŠK (západná tribúna) bude v piatok otvorený od 15:30 - 18:30 hod.


polčasový kvíz

Už je nemenným pravidlom, že polčasová prestávka patrí kvízu od DOXXbetu. Tak si pozorne naštuduj Bulletin alebo to len tak natipuj. Prví traja neodídu naprázdno. Tentoraz hráme:

  • o letné oblečenie,
  • o večeru grátis,
  • či o vlastný dizajn vašich futbalových chráničov od partnera Specialforfans Ján Mikulík MiMi, ktorý sa zaoberá výrobou chráničov, ktoré nosia aj hráči MŠK Žilina.

bulletin pred zápasom

Aj proti Ružomberku sme si pre vás pripravili Bulletin MŠK v tlačenej verzii, ktorý si môžete zobrať pri vchode zdarma a prelistovať priamo na tribúne.

Dočítate sa v ňom:

  • o zlome sezóny očami Jaroslava Hynka,
  • o detailnom rozbore súpera,
  • o chystaných akciách Akadémie MŠK,
  • ale aj o iných produktoch či zľavových kupónoch našich partnerov.

rozhodcovia

Piatkový duel 5. nadstavbového kola, ktorý má v sobotu na Štadióne MŠK výkop o 17:30 hod., bude rozhodovať ako hlavný arbiter Filip Glova. Na čiarach mu asistujú Jakub Košecký a Tobiáš Pacák.


priamy prenos

Televízny duel budete môcť sledovať aj za asistencie systému VAR naživo na Nova Sport a na internetovom portáli VOYO.


Facebook